Mobil logo
loading...

Vi söker alltid efter grymt bra personal!

Är du kallskänka/lunchkock/alacarte/barista/cafepersonal så hör av dig omgående. Vi utvecklas hela tiden och vill du vara med oss så hör av dig och berätta hur just du kan vara med oss på tåget. Tänk på att alltid bifoga en pdf eller ett worddok. Lägg alltid med en bild på dig själv och var noga med att besriva varför just du skulle vara den enda för oss ;) Tidigare erfarenheter är en merit OM man skriver vad man gjort på sin arbetsplats. Hoppas att vi hörs.

 

Vi söker sommarpersonal för säsong 2017 och framåt!

Nu är det hög tid att söka sommarjobb hos oss. Det finns lite viktiga kriterier som du måste ha för att kunna jobba hos oss.
Nu behöver vi DIN hjälp med att ta hand om alla våra kunder i
sommar. Vi söker dig som gillar allt inom restaurang
Du får gärna vara både;
• Barista • Bartender • Diskare • Servitris/tör
Om du inte inte är allt detta så är det inte hela världen men du SKA ha erfarenhet av och förståelse för restaurangjobb.
Du SKA kunna jobba heltid (och lite till) under hela
 säsongen 25 juni-15 augusti
• Du är 20+

Hör av dig så snart du kan!
 

Vi söker kock för säsong 2017 och framåt!

Inför 2017 händer det mycket på g här På G. Först ut är att vi nu letar efter en kock. Vi ska här försöka berätta vad det är vi söker. Känner du ett intresse så hör av dig för en kaffe så kan vi diskutera vidare av vad DU tycker att vi borde göra utifrån ditt sätt att se på det.

Vi söker INTE en michelinkock utan något som trivs med det lilla enkla och gör det på ett jäkla gött sätt! Du ska ha förståelse för ett litet kök och med detta kunna skapa bra rätter utan svårigheter. Vi vill att du ska ha känslan av att äga köket. Du har försåelse och respekt för alleriger, hygien ooch kvalité. Du har inga problem med allt var ett säsongsarbete innebär så som tidiga mornar och sena kvällar. Du har förståelse för det lilla stället och är med på noterna då det gäller att hoppa in på andra stationer och gör det utan problem. Lunchen kommer att vara husmanskost med tvist och kvällen är upp till dig.
• Du ser lösningar inte problem
• Du trivs att jobba ensam i köket
• Du förstår och gillar enkelhet
• Du förstår och gillar att planera meny och inköp med en satt budget
Du fårstår vad stress är och dessutom gillar det

Vi ger dig möjligheten att få arbeta på ditt eget sätt och driva restaurangdelen nästan helt frigående. Vi behöver dig juni, juli, augusti och september. Vikten ligger från midsommar fram till september.  Vi behöver även lördagar och söndagar. Tjänsten är enligt överenskommelse  och vi följer avtal och regler. Lön enligt ök. Vi hoppas på att du vill stanna hos oss år efter år efter år efter år... och inte bara säsongen ut.

Din arbetsplats är ett litet hål i väggen där du jobbar tätt ihop med ett fåtal personer. Det är ett mycket tätt samarbete och taket är högt men med respekt alla dagar i veckan.

Vi levererar semesterkänsla hela vägen. Kunderna ska ha en go feeling när de är hos oss, vare sig de tar en glass, dricker en öl eller beställer in en bresserad fisk och sås.  Vi bedriver i dag cafeverksamhet med lättare maträtter, sallader, smörgåsar och  glass. Vår stolthet ligger i kaffet. Vi arbetar endast med specialkaffe och anser oss vara långt fram med detta i Falkenberg.

Hör av dig så tar vi en kaffe och snackar lite.

Beatrice & Mattias

  • (max 50 MB)