Mobil logo
loading...

Barerna på G!

2018 kommer vi att inte att ha bara 1 bar utan 2 stycken! 1 inne och 1 ute. Vi kommer att ha öl på fat och det blir självklart  klassikern Falcon då vi trots allt är i Falconberg. Förlåt, Falkenberg menar vi ju.  För oss är det viktigaste att man känner sig lite som hemma fastän man inte är det. Lite, kom som du är. Skönt häng och go känsla helt enkelt.

Vi är dessutom mycket stolta över vårt husöl som vi tar ifrån Imperiebryggeriet. Imperiebryggeriet finner du i Getinge så vi serverar alltså inte bara ett gott öl utan även ett närproducerat sådant. Midas, Azacca och Barbarossa heter de 3 sorter som vi har och de står väl kylda och väntar på att få inmundigas.

När det kommer till de lite starkare sorterna så är vi förälskade i Hvens härliga sortiment. Hvens alla wiskeysorter finner du hos oss (med något undantag) likaså deras vodka, gin och kryddade brännviner. Inte nog med att Hven är svenskproducerat och att deras wiskey vinner priser världen över. De är dessutom ekologiska!
Den ekologiska tråden går även över på våra viner. Alla våra viner är ekologiska med undantag på champagnen, för tillfället i alla fall.