Mobil logo

slutet är här!

I snart 10 jular har vi funnits för er. På G har nu påbörjat vandringen mot sitt 10 år i Falkenberg. Så mycket som vi har hittat på under dessa år. Minns ni vårt första evenemang? Dag Vag! helt galet var det i alla fall. Vi var helt nya och kände ingen företagare runt ikring. Men vi lyckades i alla fall och folk var nöjda. En helt ny värld öppnade sig då Jazz & bluesföreningen hade sina spelningar hos oss. Vilka människor vi mött. Helt fantastiskt. Alla ungar som har spelat hos oss och haft sina releaser. Vi har haft både mer och mindre lyckade event men vi vågade chansa. ;)Bästa kvällarna jag själv organiserat (med hjälp av fantastiska kvinnor och min underbara man så klart) är våra tjejkvällar. Jösses vilket ståhej det blev. Ångrar inte en sekund :)

Vi hade föreläsningar, politkermöten, quizzkvällar, styrelsenmöten, bröllop, jazzkvällar, blueskvällar, tjejkvällar, poesikvällar, kaffeprovningar, julklappsinsamlingar, rockkväll, releaspartyn och mycket, mycket mer. Det har varit blod svett och tårar i massor. Men sådan glädje och energi som det givit. Hade vi fått möjlighet att göra om vår resa igen så hade vi utan tvekan gjord det. Vi vill bara passa på att säga tack till er alla som trodde på och stöttade oss och som var på vårt fik.
Vi får ju inte glömma vår sista sommar 2018, alltså i år. Minns ni våra spelningar med våra fantastiska och underbara trubadurer. Magiskt.

Till alla "mina" ungar som hängt hos oss genom åren... Så tacksam för den kärlek och respekt som ni gav oss. Vi hoppas att ni fick lika mycket tillbaks och lite till. Ni kommer allihop att finnas i mitt hjärta så länge som min minne är med mig <3
Alla nya vänner som vi fått längs med resans gång. Människor man aldrig skulle träffat annars som vi har fått äran att lära känna <3
Med detta sagt så hoppas vi att vi inte glömt någon för det har (som vanligt) inte varit vår mening.

Vad händer nu då?
Vi kör på till 26e december och sedan tackar vi för oss. Dock inte för gott ;) Vi kommer att ta ett litet sabbatsår och resa lite och arbeta på våra projekt. Ni kommer med all sannolikhet att träffa oss snart igen. Instagram är bra stället att hålla koll på.

Massor av kärlek 

                                               
                                                      / Beatrice & Mattias


 

Vad händer sen?

Vem vet vad som händer sen... Men det vi vet med säkerhet är att vi kör året ut här i denna lokalen. Vad vi gör sen ska vi ta oss en lång funderare på. Det som är den stora sorgen är att vi kommer att sakna alla er goa kunder som stått ut med oss i så många år. Alla er nya kunder som blivit våra vänner. (ni blir dock inte av med oss på det sättet) Vad vi vet är att vi tar bara lite ledigt och vi kommer att komma tillbaks igen. Men hur och på vilket sätt har vi ingen aning om ännu.
Det vi också vet är att vi kommer att köra i stort sätt alla helger året ut så ni har fortfarande möjlighet till en go fika med lite halvgalet folk... Hoppas att vi ses <3
                                               
                                                      / Beatrice & Mattias


 

Hösten är PÅ g!

Vilket sommar vi haft! Vi tackar ödmjukt alla er fantastiska kunder som varit hos oss. Framför allt så tackar vi våra goa tjejer som jobbat hos oss och gjort denna sommaren möjligt <3

Nu är hösten här och vi kommer att ha öppet på helgerna som vanligt. Dock med några helger som kommer att ha stängt då vi tänker ha lite semester.

Vi hoppas att vi ses i höst.
                                               
                                                      / Beatrice & Mattias


 

mYCKET ÄR OCH HÄNDER PÅ g!

Nedan finner du vår almanacka för sommaren.  Vi kan även flaggar för att ni ska lägga in tisdagarna hela juli månad får då ska här skrålas ;)
Sommaren 2018 är verkligen På G!
 

Våren närmar sig med stormsteg!

Massor av galna planer smids. Ibland ska man bara våga köra på och det tänker vi göra i år. Vi kommer att köra luncher och på kvällen blir det lättare barmenyer med massa gott. Vi kommer att synas och höras lite mer än vanligt. Fler personal och en sol som kommer att skina hela sommaren. Det kommer att vara så där lagom varmt. Härligt goa sommarkvällar med ljumma vindar. Låter det som en plan?
                             Välkomna in och njut.

                                                                            /Beatrice & Mattias

Mycket är På g!

Genom åren som gått så har vi haft mycket för oss På G. Och nu är det dags igen. Vi har funderat, och funderar fortfarande, på hur sommaren 2018 kommer att bli. Vad ska vi ha för mat? Ska vi ha mat? Hur gör vi med glassen? Ska vi bara köra glass? Hur länge ska vi ha öppet? ska vi ha frukost? Finns det personal? osv. Det är otroligt mycket planering och fastän man tänker att det är långt kvar så knackar sommaren på dörren och vips så är det högsäsong...
Det vi med säkerhet vet är att vi kommer att finnas kvar här på Skrea. Vi trivs fantastiskt bra och tror att många trivs hos oss med.

Vi kommer inom kort lägga ut massa jobbsök så dela gärna.
Hoppas att vi ses i sommar (med)

/Beatrice & Mattias

Nu närmar sig höstmånaderna!

Och visst är det än superhärlig tid. Löven ger ifrån sig det vackraste konstverket av färger tills de ramlar av. Dofterna som sprider sig när hösten kommer smygandes är magiska. Regn, blåst och mörker har sin charm det med. Då tänder vi ljusen och kryper ihop. MEN om du hellre vill ut och ta en mysfika så finns vi här alla helger, hela vintern med.  Vi finns här för dig <3

                                               Kärlek i massor
                                                                    Beatrice & Mattias

Vilken sommar vi haft!

Den kanske inte har varit så varm som vi alla har önskat MEN den har faktiskt inte regnat bort.
Vi har druknat i alla glada utrop om våra nya uteserveringar. Så mycket golf som spelats i år har det nog inte spelats på de andra 5 åren tillsammans. Sååå kul att se.
Sensommaren är här och hösten närmar sig så sakteliga. Vi kommer att ändra våra öppettider längs med årstidens skiftning. Men vi kör alla dagar hela augusti ut.

Succé var det med för oss när vi hade öppet alla helger hela året så det kommer vi självklart att ha i år med. För bästa uppdatering på detta rekommenderar vi skarpt att ni gillar och följer oss på vår facebooksida.

Tåget och lilla Grön har fått sååå mycket kärlek det med. Vi ångrar inte en sekund att vi skaffade det lilla Tåget till Falkenberg. Det kommer självklart att finnas kvar även nästa år. Det ska snart gå i vinteride och sedan ska det få ett 2.0 utseende. Vad det nu må vara.
Va rädda om er där ute så hoppas vi att vi snart ses.

Beatrice & Mattias På G

Pergola och soligt altandäck!

Man ska inte sitta still. Eller, vi jobbar för fullt för att ni ska kunna sitta still och njuta i sommar. Pergolan är på plats och snart vårt soldäck med. Golfen är självklart kvar och den kommera tt vara gratis för alla vår härliga kunder denna sommaren.

Vi håller för fullt på att planera för våra menyer. Vi kommera tt köra frukost på morgonen buffé på kvällarna. Dagtid blir det som vanligt.

Beatrice & Mattias På G

Ni har väl inte missat Tåget och lilla grön?

 Från juni månad och framåt så kommer Tåget och lilla grön att köra guidade turer mellan Skrea strand och Falkenbergs centrum. Tåget kommer att gå alla dagar. Detta gör att att kan ställa bilen hemma och ta er in till stan eller ta ett kvällsdopp på Skrea utan att oroa er för parkeringar och bussar. Du får dessutom en guidad tur och vem vet - du kanske får höra något som du inte visste om förut.  Inom kort så kommer hemsidan och facebooksidan upp.


All kärlek
Beatrice & Mattias På G

Nu närmar sig våren med stormsteg!

En stor rubrik.

Vi planerar massor av kul nyheter inför sommarsäsongen. Det första som händer är att vår uteservering ska få en pergola och lite värme. En otroligt spännande nyhet kommer att dyka upp i glassfrysen. Den största nyheten håller vi på ett tag till...;)För att bäst ha koll på när vi är här så följ oss på vår facebook och vårt instagram.

All kärlek
Beatrice & Mattias På G